Despre TFK Buggster
 
 

Pornind de la ideea de a nu exclude copii din sport, in Germania anului 1996 este infiintata firma TFK- Trends For Kids Kangaroo.

Aceasta s-a dezvoltat rapid, devenind o marca care inseamna inovare, spirit nou si o cale de viata sportiva.

Piata a urmarit schimbarea, in zilele noastre caruciorul cu 3 roti “buggy sport” a devenit foarte popular. Chiar daca nu toate modelele sunt pentru sportivi, ele poarta stilul vietii moderne.

Astazi sunt accesibile o larga varietate de modele si concepte. Diferenta in calitate si practicabilitate devin insa din ce in ce mai importante.

TFK reprezinta brandul ce a adus forta de inovare in domeniul carucioarelor sportive.

Control de calitate permanent, TUV si teste de anduranta la evenimente sportive ( patinaj pe rotile, maraton etc.) au facut ca astazi produsele TFK sa fie intre cele mai bune Jogger-e.

Trends for Kids Kangaroo, marca inregistrata, este un brand apreciat in toata lumea.

Toate produsele TFK sunt:
- Testate TUV Thuringen,
- Multifunctionale,
- Rapide, usor pliabile,
- Dotabile cu accesorii optionale,
- De calitate ireprosabila,
- Inovative.

 

 

Ca proprietar TFK puteti sa va bucurati de service rapid si de calitate, indiferent de motivele ce au generat problema.

Asigura un service prompt si eficient dupa vanzare. Reparatiile sunt realizate de o echipa competenta si bine instruita.

Piesele TFK inlocuite sau reparate se supun acelorasi specificatii tehnice ca produsele originale.

INOVATIA este esenta produselor TFK

Problemele reprezinta oportunitati, de aceea TFK inregistreza aparitia tuturor componentelor defecte si informeaza persoanele implicate.
Aceasta abordare asigura localizarea eficienta si remedierea problemelor de productie. TFK ofera pentru toate echipamentele sale garantie de 24 de luni in Romania.

TFK garanteaza ca produsele sale pot beneficia de service si dupa ce acestea au fost scoase din productie. Ca o alternativa TFK poate decide sa asigure inlocuirea produselor.

 
înapoi
 
 
 

Produs adăugat în cos.


Vizualizare coş